Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κος Γιώργος Κώτσηρας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κο Γιώργο Καραγιάννη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζήτησαν για τα έργα στην Δυτική Αττική και ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα παρακάτω:

 

  1. ΕΡΓΟ: Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας Π.Ε. Δυτικής Αττικής, π/υ 5.90000.000€.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Διαδικασία Διαγωνισμού. Κατατέθηκαν οι προσφορές και εντός Δεκεμβρίου θα πάνε οι συμβάσεις στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

  1. ΕΡΓΟ: Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων στο Δήμο Ελευσίνας Π.Ε. Δυτικής Αττικής, π/υ 4.750.800€.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Διαδικασία Διαγωνισμού και ο στόχος είναι και γι΄αυτό το διαγωνισμό να πάει η σύμβαση στο Ελεγκτικό Συνέδριο εντός του Δεκεμβρίου.

  1. ΕΡΓΟ: Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Μεγαρέων Π.Ε. Δυτικής Αττικής που επλήγη από τις φυσικές καταστροφές της 15ης Νοεμβρίου 2017, 23ης Ιουλίου 2018 και 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018, π/υ 4.408.200€.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Διαδικασία Διαγωνισμού. Κατατέθηκαν οι προσφορές και εντός του Δεκεμβρίου θα πάνε οι συμβάσεις στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

  1. Για την περιοχή της Κινέτας η αντίστοιχη διαδικασία θα ξεκινήσει στις αρχές του έτους.

Ο κ. Κώτσηρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Προσπαθούμε καθημερινά να διασφαλίσουμε και να ενισχύσουμε τις υποδομές της Δυτικής Αττικής».