Θερμή υποδοχή από τους πολίτες, σε Βίλια και Οινόη, στις προεκλογικές εκδηλώσεις του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας

 Τις περιοχές των Βιλίων και της Οινόης επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κώτσηρας.

Σε προεκλογική του συγκέντρωση στα Βίλια, παρουσία πλήθους συμπολιτών του, το Σάββατο 6 Μαΐου, ο κ. Κώτσηρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή υποδοχή, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η αθρόα ανταπόκριση των συμπολιτών του στις συναντήσεις που πραγματοποιεί μαζί τους, μετατρέπει την αισιοδοξία σε σιγουριά για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

«Η χώρα πρέπει να συνεχίσει με σταθερότητα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου και για να γίνει αυτό, οι πολίτες πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα με τη Ν.Δ. αυτοδύναμη στις 21 Μαΐου», τόνισε ο κ. Κώτσηρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο έργο του αυτά τα δύο χρόνια από τη θέση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης.

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει μία κρίσιμη θέση στην Κυβέρνηση, που έχει να κάνει με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα. Αυτή τη διετία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης δρομολογήσαμε και υλοποιήσαμε μία σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και των ευάλωτων συμπολιτών μας όπως είναι τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, οι γυναίκες και τα παιδιά», ανέφερε κατά την ομιλία του ο κ. Κώτσηρας.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία και για τα πεπραγμένα στη Δυτική Αττική, αυτή την τετραετία, αλλά και για τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο μέλλον για την περιοχή.

«Είμαι υπερήφανος για όσα καταφέραμε και επιτύχαμε κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής μας θητείας στην περιοχή μας, τη Δυτική Αττική. Εδώ, στα Βίλια, με τη διαρκή και αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε Κυβέρνηση, Αυτοδιοίκηση και τοπικοί φορείς, εγκαινιάσαμε τη λειτουργία της Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας, ενισχύσαμε το Περιφερειακό Ιατρείο Βιλίων και προωθήσαμε τη δημιουργία αστικής συγκοινωνίας και δρομολογίων σε Οινόη – Βίλια – Ερυθρές», σημείωσε ο κ. Κώτσηρας, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά αποτελούσαν διαχρονικά αιτήματα των κατοίκων των Βιλίων που σχετίζονται με την καθημερινότητά τους.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τους πολίτες στα Βίλια, για την όμορφη υποδοχή και υπογράμμισε ότι η παρουσία τους αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για να συνεχιστεί αυτή η ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί με τους συμπολίτες του αυτά τα χρόνια.

«Δρομολογήσαμε μία σειρά ζητημάτων για την Οινόη»

Την Κυριακή 7 Μαΐου, ο κ. Κώτσηρας επισκέφθηκε την περιοχή της Οινόης όπου πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία, παρουσία πολιτών, στο Κοινοτικό Κατάστημα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, αυτή την τετραετία, τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και συνολικά η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έδωσαν βαρύτητα σε όλες τις περιοχές, στηρίζοντας τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών.

«Στην Οινόη, αυτόν τον πανέμορφο τόπο, καταφέραμε και δρομολογήσαμε μία σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με το Κτηματολόγιο, τις υποδομές και την αναβάθμιση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή», είπε ο κ. Κώτσηρας, προσθέτοντας ότι εμπράκτως αυτή την τετραετία ο ίδιος βρέθηκε δίπλα στους τοπικούς φορείς και σε κάθε πολίτη, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και των συνθηκών διαβίωσης όλων των κατοίκων στη Δυτική Αττική.