Συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γ. Κώτσηρα, και της Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δ. Μιχαηλίδου, πραγματοποιήθηκε.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, συζήτησαν για θέματα συνεργασίας των δύο Υπουργείων και για τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Δυτικής Αττικής.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν στην ουσιαστική στήριξη του Υπουργείου Εργασίας σε αυτές, καθώς και στον συντονισμό  σχετικών δράσεων.

Συνεργασία για τα παιδιά

«Με στόχο την ανάπτυξη ολιστικών δράσεων για τα παιδιά, ξεκινάμε μια νέα συνεργασία με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, προκειμένου να καταγράψουμε τα πεδία που χρήζουν βελτίωσης και για τα οποία τα δύο Υπουργεία μπορούν να εργαστούν από κοινού για το συμφέρον των παιδιών.» ανέφερε η Υφυπουργός, Δ. Μιχαηλίδου.

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γ. Κώτσηρας, ανέφερε ότι: «Εργαζόμαστε αδιάκοπα για την ενδυνάμωση και την ενίσχυση των κοινωνιών της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να επιτύχουμε τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, όσων συμπολιτών της περιοχής μας  το έχουν πραγματικά ανάγκη, μέσω και της στήριξης των απαραίτητων δομών κοινωνικής αλληλεγγύης. Βρισκόμαστε σε συνεχή και άριστη συνεργασία με την Υφυπουργό για την υλοποίηση των δράσεων που οδηγούν στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.»

 

 #ΑΤΤΙΚΗ

#pressgreece