Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Τα έργα στη Δυτική Αττική δε σταματούν ούτε μία ημέρα.

Αλλάζουμε και επεκτείνουμε τα στηθαία και κάνουμε διαγραμμίσεις για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας»

Προχωρούν έργα για την οδική ασφάλεια από την Περιφέρεια Αττικής, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών, με μέριμνα του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση–αντικατάσταση κατεστραμμένων και επέκταση στηθαίων ασφαλείας στο δίκτυο αρμοδιότητας πρώην ΔΕΣΕ».

Οι εργασίες που εκτελούνται από την Περιφέρεια Αττικής και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών (Δ.Δ.Μ.Υ.) περιλαμβάνουν την αντικατάσταση και την επέκταση στηθαίων ασφαλείας, επί της ΠΕΟΑΚ και της ΠΕΟΑΘ, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, σε σημεία που χρήζουν αντικατάστασης και επέκτασης, αλλά και την διαγράμμιση κατά μήκος του οδικού δικτύου.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος αναφέρει: «Δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα χωρίς έργο από την Περιφέρεια Αττικής στη Δυτική Αττική. Τα έργα συνεχίζονται και μία από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η οδική ασφάλεια. Για αυτό προχωρά το έργο της αποκατάστασης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας αλλά και διαγραμμίσεων στην ΠΕΟΑΚ και στην ΠΕΟΑΘ, σε δρόμους που χρησιμοποιούμε καθημερινά οι κάτοικοι καθώς και οι επισκέπτες της περιοχής μας. Σκοπός μας να βελτιώσουμε την οδική ασφάλεια, να συνεχίσουμε με έργο ουσίας στη Δυτική Αττική».