Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ, έργα ασφαλτοστρώσεων σε 2 από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αττικής, τις Λεωφόρους Αθηνών και Κηφισού

Γ. Πατούλης: «Επενδύουμε στην οδική ασφάλεια-Εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο της Αττικής με πράξεις και όχι με λόγια»

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε έναν από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αττικής, τη Λεωφόρο Αθηνών ενώ σύντομα ξεκινούν αντίστοιχα έργα και στη Λεωφόρο Κηφισού με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του σχετικού έργου συντήρησης οδοστρωμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ.

Ειδικότερα στη Λεωφόρο Αθηνών γίνονται έργα στο ρεύμα με κατεύθυνση από το Δαφνί προς Αθήνα ενώ σε ότι αφορά τη Λεωφόρο Κηφισού άμεσα ξεκινούν παρεμβάσεις στο ρεύμα Ελευσίνα προς Αθήνα (μετά τον Σκαραμαγκά – ΕΛΠΕ) τμηματικά επί των οδών.

Οι εργασίες που προβλέπουν ασφαλτοστρώσεις, αντικατάσταση φθαρμένων σημείων και συντήρησης οδοστρώματος, αναμένεται να ολοκληρωθούν σ΄ένα χρόνο από σήμερα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας πως με πράξεις και όχι με λόγια θα επενδύσουμε στην προάσπιση της οδικής ασφάλειας, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας το οδικό δίκτυο Αττικής, αρμοδιότητάς μας. Έχοντας κάνει προτεραιοποίηση των αναγκών αλλά και ιεράρχηση των σημείων υψηλής επικινδυνότητας, καθημερινά παρεμβαίνουμε σε κεντρικές, πολυσύχναστες λεωφόρους της Αττικής, αλλάζοντας ριζικά την όψη τους αλλά και διασφαλίζοντας τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για την ενίσχυση της  οδικής ασφάλειας στην Αττική, θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική σε όλο το εύρος της Περιφέρειας, καθώς για εμάς πρόκειται για ζήτημα υψίστης προτεραιότητας».