Αργύρης Οικονόμου: «Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας. Οι εντατικοί έλεγχοι θα βοηθήσουν στο άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας».

Επιστολές προς την Περιφέρεια Αττικής και τη Γενική Γραμματεία Εργασίας, απέστειλε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.

Στις επιστολές ο Δήμαρχος συντάσσεται σε σχετικό αίτημα του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας. Ουσιαστικά ζητείται η εντατικοποίηση των ελέγχων covid στους εργασιακούς χώρους, και κυρίως στις επιχειρήσεις που απασχολούν μεγάλο αριθμό εργατικού δυναμικού.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος, «η εντατικοποίηση των ελέγχων είναι από τους τρόπους που θα βοηθήσει στο άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας. Τα μέτρα έχουν εξαντλήσει τις αντοχές της κοινωνίας, όλοι πλέον το αναγνωρίζουν αυτό, και την ίδια ώρα η επιδημιολογική εικόνα χειροτερεύει. Οι έλεγχοι εκτιμώ ότι θα βοηθήσουν στην αντιστροφή της κατάστασης. Και, κυρίως, θα πρέπει να βρεθούν οι πρόνοιες εκείνες που θα επιτρέψουν στους εργαζόμενους να μην φοβούνται στην περίπτωση που νοσήσουν, να μην φοβούνται στην περίπτωση που έχουν έστω και ήπια συμπτώματα ότι κινδυνεύει η θέση εργασίας τους».

#ΑΤΤΙΚΗ

#pressgreece