Την λήψη επιπλέον μέτρων στήριξης για τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες του Ασπροπύργου, της Ελευσίνας και της Μάνδρας, οι οποίοι επλήγησαν από τα πρόσθετα μέτρα της κυβέρνησης πρότεινε ο βουλευτής Δυτ. Αττικής Ε. Λιάκος, μεταξύ άλλων σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι σε τέτοια ζητήματα δρα άμεσα και πάντα με θετικό κοινωνικό πρόσημο, οπότε είμαι αισιόδοξος για αυτή την εξέλιξη» ανέφερε ο Ε. Λιάκος που μετέφερε σε συνέντευξή του ότι στις περιοχές όπου ισχύουν τα αυστηρότερα μέτρα, υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης και περιορισμός της μετακίνησης των πολιτών.

Ο βουλευτής, ανέφερε ακόμα ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και του είχε μεταφέρει τα ζητήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν από τα «παραθυράκια», που άφηναν τα οριζόντια μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, σε μια περιφέρεια, όπως η Δυτική Αττική.

Τέλος, ο κ. Λιάκος έκλεισε τη συνέντευξη με μια παρότρυνση προς τους κατοίκους της περιοχής, να τηρούν τα μέτρα και να ενημερωθούν για τα σημεία που πραγματοποιούνται τα rapid test, ώστε να αποκτήσουν οι ειδικοί μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί: «Γιατρός δεν είμαι, αλλά ως μηχανικός γνωρίζω ότι όσο καλύτερα ξέρουμε ένα πρόβλημα, τόσο πιο εύκολο είναι να το λύσουμε».