Ακόμα και κατά του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη, δημοτικών συμβούλων όπως του Γιώργου Μπερδελή, επεισόδια στο λιμάνι του Περάματος Μεγάρων, κατά τη διέλευση φορτίων LNG αργά το βράδυ.

Εδώ η ομόφωνη απόφαση του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (ΟΛΕ) για διέλευση των φορτίων LNG στο Πέραμα Μεγάρων

Το απόγευμα της Δευτέρας, αρκετοί ήταν οι πολίτες Μεγάρων και Νέας Περάμου που συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν, χωρίς επεισόδια και χωρίς ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, κατά των LNG στο Πέραμα.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη τις επόμενες ώρες, όπου αργά την νύχτα και με φώτα πορείας μόνο ξεφόρτωσε το φέριμποτ στο Πέραμα το φορτηγό με LNG. Εκεί βρέθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης όπου μαζί με νεοεκλεγέντες δημοτικούς -τοπικούς συμβούλους μπήκε μπροστά στην προβλήτα την ώρα που πλησίαζε το φέριμποτ με συνέπεια να τον απομακρύνουν βιαίως άνθρωποι της ασφάλειας.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κουμπέτσος που τόνισε ότι η διέλευση είναι παράνομη. Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Μεγαρέων ανέφερε ότι θα συνεχιστούν τα ένδικα νομικά μέσα κατά της διέλευσης LNG όσο και οι διαμαρτυρίες πολιτών.