Συμβολικός αποκλεισμός του Δημαρχείου Ελευσίνας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας μετά από κάλεσμα του υπό σύσταση Συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελευσίνας – Μάνδρας απαιτώντας να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης των μικρών επαγγελματιών της περιοχής, μετά τη δύσκολη θέση που έχουν έρθει με ευθύνη της κυβέρνησης.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ακόμη αντιπροσωπείες από το Σωματείο Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, το Σωματείο ΟΤΑ της περιοχής.

Παραβρέθηκε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Ακόμη οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ασπροπύργου Αλ. Τσοκάνης και Μάνδρας – Ειδυλλίας Μπ. Θεοδώρου.

DCIM102MEDIADJI_0111.JPG

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Βαγγέλης Γκίνης, μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελευσίνας – Μάνδρας και ο Θανάσης Καλαμπαλίκης, πρόεδρος της ΟΒΣΑ.

To απόγευμα πραγματοποιήθηκε αυτοκινητοπομπή στους δρόμους της Ελευσίνας. Στην έναρξη της αυτοκινητοπομπής απηύθυνε χαιρετισμό η Ντίνα Ζερβού, μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του υπό σύσταση συλλόγου.

 

Ενώ σε νέα διαμαρτυρία καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής στο δημαρχείο Ασπροπύργου την Δευτερά 4 Ιανουάριου στις 11:00 π.μ. διεκδικώντας την ενίσχυσή των δομών υγείας της περιοχής  που υπολειτουργούν και για να παρθούν ουσιαστικά  μέτρα προστασίας στους χώρους δουλείας.

Φωτογραφίες : Γιάννης Στάθης