Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποτελεί εφαλτήριο πολιτικής δράσης και για αρκετούς νέους εκπροσώπους της περιοχής μας που εκλέχθηκαν στην νέα Κεντρική Πολιτική του κόμματος. Ανάμεσά τους και ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας-Μαγούλας Δημήτρης Παπαγιάνναρος.

“Ευχαριστώ θερμά τις φίλες & τους φίλους συνέδρους, για την επανεκλογή μου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Συγχαίρω όσες & όσους εξελέγησαν, ιδιαιτέρως τα υπόλοιπα 3 στελέχη από τη Δυτική Αττική, αναφέρει ο Δημήτρης Παπαγιάνναρος, Αντιδήμαρχος Ελευσίνας – Μαγούλας, Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Η επισφράγιση της νέα πορείας της Δημοκρατικής & Προοδευτικής Παράταξης, είναι αποτέλεσμα της προσέλευσης εκατοντάδων χιλιάδων φίλων & μελών στις 2 ανοικτές εκλογικές διαδικασίες του τελευταίου εξαμήνου, που μας έδωσαν απανωτές εντολές για ριζοσπαστική ανανέωση, ενότητα & πολιτική αυτονομία.
Οφείλουμε να αναζητούμε μονίμως λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητα μας, όπως είναι η ανεξέλεγκτη ακρίβεια, η κοινωνική κατοικία, η ενεργειακή κρίση & η ανεργία.
Είναι όμως μέγιστο χρέος μου, ως εκ της Δυτικής Αττικής ορμώμενος, να επικοινωνώ τα προβλήματα της μονίμως πληγωμένης περιοχής μας, θέτοντας όχι μόνο την κοινωνία -αλλά & τη Δυτική Αττική- στο προσκήνιο.
Οφείλουμε στον τόπο μας μία δεύτερη ευκαιρία. Είναι η ώρα για φυγή στο μέλλον & για κάθετη ρήξη με όλα τα δεινά του παρελθόντος”