Η πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Ασπροπύργου έγραψε ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη πρέπει να μπουν φυλακή

 

Τη διαγραφή της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ασπροπύργου ζητά η Νέα Δημοκρατία μετά τις αναρτήσεις της κατά του πρωθυπουργού και της υπουργού Πολιτισμού.

«Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Κωνσταντίνου, με ανάρτησή της, αναφέρει ότι «στη φυλακή έπρεπε να είναι ο Κούλης και η Μενδώνη και άλλοι από τους κόλπους της ΝΔ μαζί με τον Λιγνάδη. Δεν ξεχνάμε πως η παιδεραστία και η κακοποίηση στην προκειμένη περίπτωση και πρώτη στα ελληνικά χρονικά της πολιτικής του τόπου έχει όνομα, λέγεται Ν.Δ.».

Η ανάρτηση

«Μέχρι στιγμής, τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα. Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση “δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε”, η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.

Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη».

 

#ATTIKH

#ΠΟΛΙΤΙΚΗ

#pressgreece