Σε επιστολή του ο ιατρός Αρμόδιος Δρίκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Μάνδρας- Ειδυλλίας:

“Φίλες και φίλοι,

Ζούμε σε έναν τόπο πανέμορφο, με δημιουργικούς ανθρώπους και με μεγάλες δυνατότητες. Με όλα τα πλεονεκτήματα ως προς την ποιότητα ζωής μιας μικρής πόλης ή κωμόπολης, σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα. Μεγάλο μέρος του ΑΕΠ τη χώρας βρίσκεται στα όριά μας, ενώ πολλά ακόμα σχεδιάζονται, αυξάνοντας την αξία και τη σημασία του Δήμου μας.

Όμως, παρά το ότι έχουμε τις προϋποθέσεις να γίνουμε μια από τις περιοχές της Αττικής με τη μεγαλύτερη δυναμική, μένουμε καθηλωμένοι και αμήχανοι. Χωρίς σχέδιο και όραμα για την επόμενη μέρα και την ανάπτυξη του Δήμου μας. Ανοχύρωτοι μπροστά σε φυσικά φαινόμενα, όπως διαπιστώσαμε και πρόσφατα με οδυνηρό τρόπο.

Έχει έρθει η ώρα η Μάνδρα, οι Ερυθρές, τα Βίλια, η Οινόη να γυρίσουν σελίδα και ο δήμος μας, αντί να είναι μέρος της «πίσω αυλής» της Αττικής, να γίνει το σημείο αναφοράς μιας περιοχής που αλλάζει δυναμικά! Που έχει ισχυρή οικονομική ανάπτυξη, καλές υποδομές, καλή ποιότητα ζωής. Που παρέχει ευκαιρίες να ζεις και να εργάζεσαι. Που δίνει σε κάθε οικογένεια ευκαιρίες και δυνατότητες να μεγαλώσει τα παιδιά της όπως θέλει.

Για να υπηρετήσω αυτό το στόχο, θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου. Πλαισιωμένος από μια δυνατή ομάδα ικανών συνεργατών, έτοιμων να δουλέψουμε σκληρά για το καλό της πόλης μας.

Οι περισσότεροι από εσάς με ξέρετε από μικρό παιδί. Ξέρετε την αγάπη μου για τον τόπο μας, το πάθος μου με τα κοινά, την προθυμία μου να είμαι πάντα δίπλα σε όλους. Από τα μαθητικά μου χρόνια, έως σήμερα, γιατρός πια με τη δική μου οικογένεια.

Αυτή την ενέργεια, τη διάθεση για προσφορά, τη σκληρή δουλειά, θέλω να αφιερώσω στο Δήμο μας. Στον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε. Και θέλουμε να βλέπουμε να πηγαίνει κάθε μέρα ψηλότερα.

Τις εβδομάδες που ακολουθούν θα σας παρουσιάσουμε τις θέσεις και τις προτεραιότητές μας, ζητώντας τη στήριξή σας.

Για να κλείσουμε πίσω μας μια περίοδο παρακμής. Να φέρουμε ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα μέρη μας. Για να προχωρήσουμε μπροστά, δυνατά!

Ξεκινάμε!”