Συνάντηση με επαγγελματίες με αφορμή την επανέναρξη της εστίασης

 

Με αφορμή την επανέναρξη της εστίασης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με επαγγελματίες της πόλης μας, παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών, Νίκου Βιλλιώτη.

Στη συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα, οι επαγγελματίες ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, μετά την εξάμηνη διακοπή της λειτουργίας τους, όπως αυτά αναφέρονται διεξοδικά και στο σχετικό Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Οικονόμου, τόνισε πως πράγματι οι επαγγελματίες της εστίασης πρέπει να βοηθηθούν και αυτοί και υποστήριξε πως θα πρέπει να υπάρξει απαλλαγή από τα τέλη Κοινοχρήστων και Τραπεζοκαθισμάτων. Όπως σημείωσε: «την άποψη αυτή την έχω εκφράσει και στα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ΠΕΔΑ και την ΚΕΔΕ, και ευελπιστούμε πως το Υπουργείο Εσωτερικών σύντομα θα προχωρήσει σε ανάλογη τροπολογία».

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Νίκος Βιλλιώτης, σημείωσε ότι η επανέναρξη της εστίασης είναι ένα κρίσιμο στοίχημα για την οικονομία και την κοινωνία μας, εξίσου, και πως η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί, ώστε το στοίχημα αυτό

να κερδηθεί για όλους. «Θέλουμε τις υγιείς οικονομικά δυνάμεις του τόπου μας να ορθοποδήσουν ξανά, γι’ αυτό επιδιώκουμε να έχουμε ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.