Εξήντα επτά (67) επαγγελματίες του Δήμου Φυλής έχουν υποβάλει αίτηση απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 20ης Μαρτίου 2020 (ΦΕΚ Α’ 68) .

Ο Δήμος Φυλής περιλαμβάνεται στους ενεργούς Δήμους της σχετικής ψηφιακής εφαρμογής, στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν και μέσω της πλατφόρμας gov.gr.

“Ο Δήμος Φυλής βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες της πόλης και αξιοποιεί κάθε νομοθετική πρόβλεψη της Πολιτείας για να βοηθήσει, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Οι επιχειρήσεις που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής τελών καθαριότητας και φωτισμού”, δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης.

Τη στήριξη του Δήμου στους επαγγελματίες επανέλαβε και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. ”Οι επαγγελματίες της πόλης μας γνωρίζουν ότι βάζουμε πλάτη και στο θέμα των τελών κοινοχρήστων χώρων”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.