Με τον Διοικητή του Α.Τ. Μεγάρων Αστυνόμο Α’ Δημήτριο Βανάκα συναντήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Αντώνης Υψηλάντης.

Στη συνάντηση έγινε λεπτομερής ενημέρωση για τα προβλήματα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων, τα οποία αφορούν κυρίως την στελέχωσή του με Βαθμοφόρους Αστυνομικούς, αλλά και την έλλειψη περιπολικών οχημάτων ειδικού τύπου τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα παρέμβασης στην αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων καιρικών φαινομένων.

Επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της παραβατικότητας στα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, την Κινέτα και το Αλεποχώρι τα οποία αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη αυταπάρνηση και επαγγελματισμό απ’ όλο το προσωπικό του Α.Τ. Μεγάρων σε συνεργασία με τον Α.Σ. Νέας Περάμου, τον Α.Σ. Κινέτας αλλά και το Τ.Α. Μεγάρων.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Αντώνης Υψηλάντης δήλωσε αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στον Διοικητή του Α.Τ. Μεγάρων.

Επισήμανε δε, πως από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν βρεθεί, αλλά και ως ενεργός πολίτης, θα έχει συνεχή επαφή με τους αστυνομικούς φορείς της περιοχής, με στόχο την αναβάθμιση των αστυνομικών δομών του Δήμου Μεγαρέων, αφού η ασφάλεια των πολιτών είναι σε πρώτη προτεραιότητα.