Την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου της Αντιπλημμυρικής Προστασίας Ανατολικής Λεκάνης της Δ.Ε. Άνω Λιοσίων από το Υπουργείο Ανάπτυξης, ανακοινώνει ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία Σταμάτης Πουλής. 

Πρόκειται για τη χρηματοδότηση ύψους 12.120.363,92 Ευρώ του Έργου της Αντιπλημμυρικής Προστασίας Ανατολικής Λεκάνης της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, σύμφωνα με την Α.Δ.Α. :ΩΝΤΤ46ΜΤΛΡ-Ο60,  η οποία εκδόθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης στις 10 Απριλίου 2023.

Το έργο αυτό  αφορά στην κατασκευή συλλεκτήρα ομβρίων στην οδό Πηνειού – 25ης Μαρτίου, από την διασταύρωσή της με την οδό Θεσσαλίας έως την διασταύρωση με την οδό Βώκου προ της Λεωφ. Φυλής, στην οδό Καραϊσκάκη, από την οδό της 25ης Μαρτίου έως την Νικηταρά, στην οδό Θεσσαλίας από οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγράφων, στην οδό Πίνδου από οδό Αλιάκμονος έως τέλους και στην οδό Αιγαίου Πελάγους από οδό Πηνείου έως οδό Αλιάκμονα στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής. Στο έργο αυτό περιλαμβάνεται και η ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων που θα υποστούν εργασίες για την υλοποίηση της αντιπλημμυρικής υποδομής.

O Σταμάτης Πουλής εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς ένα άλλο σημαντικό έργο έρχεται να προστεθεί στα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιούνται στον Δήμο,  κατόπιν δικής του προσπάθειας, συνεχούς δουλειάς  και  συνεργασίας με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Ο Σταμάτης Πουλής δήλωσε τα εξής: “Από την πρώτη στιγμή, εργάσθηκα και εργάζομαι ώστε οι πολίτες του Δήμου Φυλής να αποκτήσουν έργα στην περιοχή  που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους και θα διασφαλίσουν τις περιουσίες τους.  Η χρηματοδότηση του Έργου της Αντιπλημμυρικής Προστασίας, στον Δήμο Φυλής από το Υπουργείο Ανάπτυξης,  έρχεται να προστεθεί στα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιούνται στον Δήμο, ως αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας, δουλειάς και συνεργασίας με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πραγματικά σκύψει πάνω στα προβλήματα της περιοχής της Δυτικής Αττικής  και τα λύνει επιτυχώς. Ευχαριστώ εξίσου τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, προς όφελος των πολιτών του Δήμου Φυλής.

Εργαζόμαστε για να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Έχω μάθει να μιλάω με  έργα και πράξεις που αναβαθμίζουν την ζωή των κατοίκων της περιοχής μας. Αυτή είναι η δική μου προσπάθεια και η δουλειά που αφήνω στον τόπο μας.

Όσο για τους “μικρούς Πολάκηδες” που πάντα  υπάρχουν και προσπαθούν να δηλητηριάζουν ό,τι καλό συμβαίνει αφήνω να τους κρίνουν οι ίδιοι οι πολίτες που βλέπουν την εξέλιξη και τα έργα που υλοποιούνται.

Και βεβαίως η Δικαιοσύνη γιατί στο τέλος πάντα η αλήθεια λάμπει. Και στην δική μου την περίπτωση  αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα έως και σήμερα.

Προχωράμε μπροστά με μόνο μας σύνθημα το καλό και την ευημερία του τόπου μας”.