Απάντηση της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών συνθηκών 

H Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής καθώς και ο βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας φαίνεται ότι είναι σε πλήρη σύγχυση και δεν έχουν βρει ακόμα το βηματισμό τους στην αντιπολίτευση.

Με αφορμή τις ακραίες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών που έπληξαν τη χώρα μας με ισχυρές και συνεχόμενες χιονοπτώσεις και πολύ θυελλώδεις ανέμους οι οποίες ήταν ιδιαίτερα έντονες στις περιοχές των Βιλίων, των Ερυθρών και της Οινόης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας , άδραξαν την ευκαιρία για φθηνή  και ανούσια αντιπολίτευση.

Οι διακοπές ρεύματος, οι κλειστοί δρόμοι και ότι προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες πρόσφατες βαριές κακοκαιρίες δεν προσφέρονται για λαϊκισμό.

Η Κυβέρνηση άμεσα κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε όλη την χώρα και έδρασε συντονισμένα και σε συνεργασία με τις περιφέρειες καθώς και με τους δήμους. Να σημειωθεί δε, ότι δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στον πολύπαθο Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας, όπου χτυπήθηκε εντόνως από τα φαινόμενα.

Όπως, ανέφερε ο αρμόδιος Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκης από την πρώτη στιγμή εργάστηκαν νυχθημερόν 230 συνεργεία και 30 συνεργαζόμενες εργολαβικές εταιρείες με πάνω από 1000 άτομα προσωπικό πανελλαδικά, δίνοντας τους τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Γ. Τσίπρας πριν καταγγέλλουν ας σκεφθούν τις τεράστιες ευθύνες τους. Ο λαός μας δεν ξεχνά. Θυμάται τους 24 νεκρούς από τις φονικές πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου 2017 στη Μάνδρα και τους 102 νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στο Μάτι. Στον πολιτικό τους κατήφορο δεν σκοπεύουμε να τους ακολουθήσουμε αλλά απαντάμε με πράξεις και την ουσιαστική παρουσία μας δίπλα στους πολίτες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ