Σε μετεκλογικές του δηλώσεις ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Νεφελούδης, αναφέρει:

“Ευχαριστώ θερμά τους 2.500 πολίτες της Δυτικής Αττικής που με άκουσαν, με γνώρισαν και με εμπιστεύτηκαν για εκπρόσωπό τους. Ευχαριστώ, επίσης, και τους 15.200 πολίτες της περιφέρειας μας που επέλεξαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε αυτή την δύσκολη για τη χώρα περίοδο. Τους βεβαιώ όλους πως θα είμαι δίπλα τους για την αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων της καθημερινότητας.

Κρατάω ως πολύτιμο δώρο το ότι γνωριστήκαμε, επικοινωνήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ότι αξίζει στην περιοχή μας ένα καλύτερο αύριο. Από σήμερα, θα είμαι δίπλα σας για να παλέψουμε μαζί για το αύριο αυτό. Το αύριο που δικαιούμαστε. Το αύριο που μας αξίζει. Κινήθηκα με γνώμονα την δεοντολογία, δεν μπήκα σε αντιπαραθέσεις και μικρότητες, ενίσχυσα το συλλογικό καλό. Αυτό θα κάνω πάντα.

Θα ήθελα να πω δυο πρώτα λόγια για το εκλογικό αποτέλεσμα που ήταν πραγματικά συντριπτικό για το κόμμα μου. Δεν του άξιζε, όμως αναδείχθηκαν με τρανό τρόπο σοβαρές αδυναμίες οργανωτικές (ήταν εμφανείς στην περιοχή μας, αλλά και γενικότερα) αλλά και η έλλειψη γείωσης των τοπικών οργανώσεων με την κοινωνία. Υπήρχαν, επίσης, αδυναμίες πολιτικές και προγραμματικές.

Με σύνεση, ψυχραιμία και σοβαρότητα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε την μάχη των επόμενων εκλογών ώστε να διεκδικήσουμε την εκπροσώπηση της Ελλάδας που δεν θέλει να ζει με pass, με ακρίβεια και με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών, της Ελλάδας που δεν θέλει τους συνταξιούχους επαίτες, τους εργαζόμενους εκβιαζόμενους, τη νεολαία με το χαρτζιλίκι του φευγιού, της Ελλάδας της εργασιακής αξιοπρέπειας, της ενίσχυσης της υγειούς επιχειρηματικότητας, της χαράς και της δημιουργίας. Είναι πολλά; ΟΧΙ. Οι άλλοι μπορούν να τα κάνουν πράξη; ΟΧΙ. Δώστε μας τη δύναμη να τα κάνουμε εμείς.

Ανδρέας Νεφελούδης”