Η εταιρία παραγωγής   EL production σας  προσκαλεί στην παρουσίαση της νέας  ταινίας  «Αναβιωτές  2021»  , που είναι  δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους  με θέμα τους  συλλόγους  αναβιωτών της ιστορικής μνήμης  των Ελληνικών αγώνων του 1821 με αυθεντικές  φορεσιές , αληθινά  όπλα και αντικείμενα της εποχής.

Η παρουσίαση θα γίνει σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης  θα παρουσιαστούν  παραδοσιακοί χοροί  από πολιτιστικούς συλλόγους αναβιωτών από Κρήτη, Πελοπόννησο  και Στερεά Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες θα φορούν αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές της εποχής. Οι μουσικοί που θα είναι στην εκδήλωση θα χρησιμοποιήσουν μουσικά όργανα του 1821, υπό την επίβλεψη του κ. Δημήτρη Σταθακόπουλου  (μουσικός βυζαντινής μουσικής, διδάκτωρ Παντείου πανεπιστημίου, Οθωμανολόγος, Τουρκολόγος, δικηγόρος Αρείου πάγου.

Θα παρουσιαστούν επί σκηνής φορεσιές του 1821 με πλήρη οπλισμό.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα προβληθεί το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ μεγάλου  μήκους  «Αναβιωτές 2021 – 200 χρόνια μετά».

Ημερομηνία και ώρα εκδήλωσης : Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 7μμ.

Χώρος εκδήλωσης  : Κινηματοθέατρο  “Λάμπρος Κωνσταντάρας  –  Ρένα Βλαχοπούλου”  , Κουντουριώτου 40 και  Μυριοφύτου 55  Αιγάλεω, δίπλα στο μετρό  Εσταυρωμένου.