Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης της Πυροσβεστικής περιπατητή στο φαράγγι των Μύλων, ανάμεσα στο Αλεποχώρι και τη Μαυρολίμνη.

Ενας άνδρας ανασύρθηκε από την πυροσβεστική τα ξημερώματα τραυματίας από το φαράγγι των Μύλων στο Αλεποχώρι Αττικής.

 

Στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής, μετά από ολονύχτια επιχείρηση, η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι

“Ολοκληρώθηκε η #ανάσυρση και η μεταφορά σε ασφαλές σημείο, όπου και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενός τραυματισμένου ατόμου από δύσβατο σημείο στο φαράγγι των Μύλων στο Αλεποχώρι του δήμου Μεγαρέων Αττικής. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.”

Ο άνδρας τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες και η πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε περίπου στις 10 μ.μ. της Πέμπτης, με επτά άνδρες και τρία οχήματα τον αναζήτησε στο φαράγγι, εντοπίζοντάς τον σε ένα δύσβατο σημείο. Αμέσως άρχισε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του, όπου τον ανέσυραν σε ασφαλές σημείο, αλλά τραυματισμένο.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε πριν τις 22.00 της Πέμπτης για τραυματισμένο άτομο στο φαράγγι των Μύλων, το οποίο χρειαζόταν βοήθεια καθώς είχε τραυματιστεί στα πόδια και αδυνατούσε να περπατήσει.

Σήμανε συναγερμός και ομάδα επτά ατόμων, πέντε της ΕΜΑΚ και δύο πυροσβέστες, ξεκίνησε για το σημείο.

Η ομάδα διάσωσης εντόπισε τον τραυματισμένο περιπατητή, ηλικίας 40-50 ετών, ο οποίος μεταφέρεται με φορείο στην έξοδο του φαραγγιού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.