Για ακόμα μια φορά, απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκαν στον καταυλισμό των Μεγάρων την ώρα που βρισκόταν στο σημείο το συνεργείο του Star.

Με τη συνοδεία αστυνομικών απεγκλωβίστηκαν από καταυλισμό στα Μέγαρα μέλη συνεργείου του τηλεοπτικού σταθμού Star αλλά κάτοικοι την ώρα που έπεφταν δεκάδες πυροβολισμοί από διαφόρων τύπων όπλα.

Για περίπου 15 λεπτά οι σφαίρες έπεφταν βροχή, το συνεργείο φυγαδεύτηκε σε ασφαλές σημείο και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.

“Πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο” λέει κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην αστυνομική συντάκτρια Κατερίνα Ρίστα, η οποία έντρομη κάνει λόγο για “εμπόλεμη ζώνη”.

Άλλοι κάτοικοι περιγράφουν σκηνές καθημερινού τρόμου καθώς μία συμμορία αποτελούμενη από 13 άτομα που ζουν απομονωμένα, εκβιάζει τους πολίτες αποσπώντας “μηνιάτικο” ακόμα και από οικίες.

Όπως λέει ο πρόεδρος του Καταυλισμού έχει αποσταλεί επιστολή τόσο στον Δήμαρχο όσο και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Πρέπει να παρέμβει και η περιφέρεια και ο δήμαρχος και η αστυνομία, όλοι, αυτό το πράγμα δεν είναι τώρα, είναι από την 1η του μηνός, εδώ έχουμε περιστατικά που πήγαν και πυροβόλησαν το σπίτι του» δηλώνει ο πρόεδρος του καταυλισμού του Βλυχού Μεγάρων Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, την ώρα που ο ήχος των πυροβολισμών διακόπτει τις δηλώσεις του.

Οι κάτοικοι των Μεγάρων δηλώνουν ότι τρέμουν όταν βγαίνουν από τα σπίτια τους, πηγαίνουν στη δουλειά τους, τα παιδιά τους στο σχολείο καθώς οι πυροβολισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο.