Χαιρετισμός του Υπουργού Ανάπτυξης  Άδωνι Γεωργιάδη για τον Υποψήφιο Βουλευτή Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτη Πουλή, ο οποίος προβλήθηκε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης του  στην Μάνδρα στις 8-5-2023

Ακολουθεί ο χαιρετισμός  του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος προβλήθηκε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης του Σταμάτη Πουλή στην Μάνδρα στις 8 Μαίου 2023: “Τί να πω πια για τον Σταμάτη Πουλή.  Δίνει έναν μεγάλο αγώνα, όχι εύκολο. Δύσκολο αγώνα, διότι ο άνθρωπος αυτός συκοφαντήθηκε όσο λίγοι στην Ελλάδα.

 Θέλω να σας πω κάτι. Εγώ τον ξέρω στις πιο δύσκολες στιγμές.

 Ο Σταμάτης Πουλής είναι παλληκάρι  και η Βουλή χρειάζεται παλληκάρια.

 Ο Σταμάτης Πουλής στάθηκε όρθιος απέναντι στην αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ.

 Στάθηκε όρθιος στους εκβιασμούς. Στάθηκε όρθιος στις συκοφαντίες.

 Στάθηκε όρθιος στις ψευδείς κατηγορίες. Είναι φτιαγμένος από σκληρό μέταλλο και οι ψηφοφόροι της Δυτικής Αττικής έχουν μόνο να κερδίσουν από έναν τέτοιο αντιπρόσωπο στη Βουλή.

Οφείλω να πω δε ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργαστήκαμε στενά με τον Σταμάτη για πάρα πολλά αναπτυξιακά έργα στο Δήμο Φυλής, από τη θέση που είχε στην εκεί Αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου.

 Υπήρξε και ένας από τους σημαντικούς κρίκους στην προσπάθεια ευόδωσης, εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

 Για όλους τους λόγους πιστεύω ότι ο Σταμάτης Πουλής  θα είναι ένας εξαίρετος εκπρόσωπός σας στη Βουλή των Ελλήνων.

 Θέλω να του ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία!”

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικης Σταμάτης Πουλής σχετικά με την δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα δήλωσε τα εξής: “Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Άδωνι Γεωργιάδη. Για τα καλά του λόγια. Για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μάθει να παλεύει για την αλήθεια και το δίκαιο. Και να στηρίζει τους ανθρώπους του στα δύσκολα.

Και να ξέρετε αυτόν τον κάνει τόσο ξεχωριστό στην πολιτική μας ζωή, όπου μερικές φορές το φαίνεσθαι νικά την ουσία.

Τον ευχαριστώ γιατί με στήριξε και με στηρίζει σε αυτή μου την προσπάθεια και πιστεύει σε εμένα.

Τον ευχαριστώ για το τώρα και για πάντα . Γιατι στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν ουσιαστικά. Και ο Άδωνις στηρίζει μέσα από την ψυχή του.

Και θέλω και εγώ με την σειρά μου να του απαντήσω πως Ναι Άδωνι είμαι παλληκάρι γιατί άνθρωποι σαν εσένα δεν μπορούν να μην έχουν παλληκάρια δίπλα τους”.