Τέσσερα (4) αυτοκίνητα δωρεά της Ολυμπίας Οδού διατίθενται για τις ανάγκες αστυνομικών μονάδων στη Δυτική Αττική, μετά από ενέργειες του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα. Συγκεκριμένα ένα στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Περάμου, ένα στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων, ένα στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, ένα στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Θανάσης Μπούρας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «αναγνωρίζοντας το πολυσήμαντο έργο αλλά και τις ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές για την εύρυθμη λειτουργία τους βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό τους σε συνεργασία με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Μπούρας θα συνεχίσει να είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις αστυνομικές δυνάμεις και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την αναβάθμιση του παραγόμενου αστυνομικού έργου και τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων της Δυτικής Αττικής».