”Παρουσίαση του βιβλίου του   Αναπλ. Καθηγητή  Κοινοτικού Δικαίου Πολύκαρπου Αδαμίδη με τίτλο  Η Αρχή της μέσης γραμμής  στο Δίκαιο της Θάλασσας από τον Σταμάτη Πουλή Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργού Υγείας και Α’ Αναπληρωματικό Βουλευτή Ν.Δ. Δυτικής Αττικής  ”

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας και Α’ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής προλόγισε την  εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Αναπληρωτή Καθηγητή Κοινοτικού Δικαίου Πολύκαρπου Αδαμίδη  με τίτλο «Η αρχή της μέσης γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας»  που πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο.

Κατά την ομιλία του ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε την σημασία της τήρησης των κανόνων του διεθνούς δικαίου για την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας μας και της ενδυνάμωσης της αμυντικής μας  πολιτικής απέναντι στην γείτονα χώρα Τουρκία  η οποία συντελείται ραγδαία με την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παράλληλα εξήρε την γνώση του Πολύκαρπου Αδαμίδη για τα θέματα διεθνούς δικαίου και την  πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτήσει ο ίδιος μέσω  των  σημαντικών δημόσιων  θέσεων  που κατείχε  τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ήταν μία όμορφη εκδήλωση κατά την διάρκεια της οποίας εκφράσθηκαν αρκέτες απόψεις από τους παρευρισκομένους, τονίζοντας ακόμα για μία φορά την σημασία της διατήρησης μίας ισχυρής Ελλάδας η οποία θα προσφέρει ασφάλεια και ευημερία στους πολίτες της.