Γ. Πατούλης: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια με πράξεις και όχι με λόγια, καθώς αποτελεί προτεραιότητα και καθήκον μας»
Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου επισκευής και αντικατάστασης κατεστραμμένων αρμών γεφυρών στο πρωτεύον αστικό δικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.
Ειδικότερα το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την τακτική συντήρηση, επισκευή αλλά και αντικατάσταση των αρμών διαστολής οι οποίοι υπάρχουν στα σημεία σύνδεσης των οδικών γεφυρών του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου.
Πρόκειται για εργασίες νευραλγικής σημασίας καθώς ο υλικό των αρμών διαστολής συχνότατα εμφανίζει κόπωση από το πέρασμα των χρόνων, με αποτέλεσμα να μην επιτελεί το σκοπό για τον οποίο προορίζεται που δεν είναι άλλος από την απόσβεση των συστολών και διαστολών που παρουσιάζουν τα διαφορετικά τμήματα από τα οποία αποτελείται μία οδική γέφυρα.
Ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας πως στο επίκεντρο των πολιτικών μας είναι η ασφάλεια του πολίτη. Σ΄ αυτό το πλαίσιο υλοποιούμε έργα που στόχο έχουν την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο αστικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητά μας και τα οποία εκσυγχρονίζουν τις υποδομές μας, προς όφελος των πολιτών. Θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και με άλλες παρεμβάσεις καθώς η ποιοτική βελτίωση της ζωής και η προστασία των πολιτών είναι προτεραιότητα».
#ΑΤΤΙΚΗ
#ΠΟΛΙΤΙΚΗ
#pressgreece