Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε νέα συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, στην οποία ενημερώθηκε για τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της και αφορούν στη Δυτική Αττική.

Συγκεκριμένα, η κα Μακρή ενημέρωσε τον κ. Μπούρα ότι υπεγράφη η Απόφαση: 1. Ίδρυσης του 5ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και 2. Προσθήκης Λυκειακών τάξεων στο Εσπερινό Γυμνάσιο Φυλής.

Ο κ. Μπούρας, έχοντας πάντα την πεποίθηση, ότι η εκπαίδευση αποτελεί επένδυση για το μέλλον της κοινωνίας μας, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, διαπιστώνει ότι αποδίδουν καρπούς οι ενέργειές του για την διαμόρφωση καλύτερων συνθήκων εκπαίδευσης στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Υφυπουργό για την αποτελεσματικότητα και άμεση ανταπόκρισή της στην επίλυση των διαφόρων ζητημάτων που προκύπτουν στο χώρο της εκπαίδευσης της εκλογικής του Περιφέρειας.

Δεσμεύτηκαν αμφότεροι ότι θα συνεχίσουν την άριστη συνεργασία τους, δίνοντας λύσεις στα εκπαιδευτικά θέματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική.