Tην Τετάρτη, 29/3/2023 η εταιρεία Following My Dreams πραγματοποίησε στο καφέ Χαμόγελο, στον Πειραιά, διαδραστική εκδήλωση με θέμα ΠΡΟΤΥΠΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
Με σημαντική συμμετοχή από γυναίκες αλλά και άνδρες επιχειρηματίες πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29/3/2023 στο καφέ Χαμόγελο, η εκδήλωση με θέμα ΠΡΟΤΥΠΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ από την εταιρεία Following My Dreams
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να ακολουθήσουν τα επιχειρηματικά τους όνειρα με ένα αφιέρωμα στη Φρίντα Καλό. Τη γυναίκα σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής, η οποία μας εμπνέει μέσα από την ζωή και την τέχνη της και μας διδάσκει πως συνεχίζουμε να ακολουθούμε τα όνειρα μας όσα εμπόδια και αν βρεθούν μπροστά μας.
Τρεις άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους επιστήμη, τέχνη, συμβουλευτική Δημήτριος Ι. Πετρούνιας – Κλινικός Ψυχολόγος, Maria Goutzamanis Στιχουργός – Ποιήτρια, Vicky Mavrommati, Σύμβουλος επιχειρήσεων ένωσαν δυνάμεις με ένα κοινό στόχο την ενδυνάμωση του επιχειρειν.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ποιήτρια και στιχουργό Maria Goutzamanis και τη μουσική ομάδας της ARTS M.G. που παρουσίασαν έντεχνα νέα τους τραγούδια αλλά και άλλα γνωστά στο ευρύ κοινό καθώς και απαγγελίες ποιημάτων της εν λόγω ποιήτριας.
Η Vicky Mavrommati, σύμβουλος επιχειρήσεων παρουσίασε αρχικά το πρότυπο ΦΡΙΝΤΑ ΚΑΛΟ μέσα από τη ζωή και το έργο της και στη συνέχεια μίλησε για την αναγκαιότητα ύπαρξης επιχειρηματικών προτύπων στην οικονομία.
Ο Δημήτριος Ι. Πετρούνιας – Κλινικός Ψυχολόγος ανέλυσε τον πολύπλευρο ρόλο της γυναίκας και τους τρόπους με τους οποίους δύναται να διαχειριστεί τις προκλήσεις στην καθημερινότητα της .
Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση συμμετείχαν ενεργά, με ερωτήσεις αλλά και παρουσιάζοντας προσωπικές εμπειρίες με αποτέλεσμα μέσα από διάδραση να επιτευχθεί ο στόχος όπως είπε η διοργανώτρια της εκδήλωσης, Vicky Mavrommati «Καταφέραμε να αναπτύξουμε “ανθρώπινους διαλόγους” και να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα, μια αγκαλιά γεμάτη “θέλω”!!!
Να σημειωθεί ότι με την συγκεκριμένη εκδήλωση η εταιρεία Following My Dreams ξεκινά μια σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης, και ενδυνάμωσης του επιχειρείν.
Συμμετείχαν οι μουσικοί της ομάδας ARTS M.G.:
1)ΠIANO: NIKH ΓKOYNTOYMH
2)MΠAΣO: NIKOΛAΣ BOΣTANHΣ
3)EPMHNEYTHΣ: BAΓΓEΛHΣ IΩΣHΦIΔHΣ
photo : KaterinaNomikou –katerinanomikou.com
event decoration : Roussi Euaggelia